Gratis Videomaker voor YouTube

movie maker
third party sponsored content
Ezvid is de beste gratis videomaker, screenrecorder en diashowmaker voor Windows, met de functies videobewerking, screencasting en screencapture. Je kunt meteen opnames maken van je scherm, desktop, browser, gamevideo's maken en vrijwel alles op je computer opnemen. Er is geen registratie, geen abonnement en geen aanmelding nodig. Ezvid werkt goed op tal van Windowsplatforms, waaronder Vista, XP, Windows 7 en Windows 8. Ezvid heeft geavanceerde besturingsmogelijkheden als facecam/webcam, simultane scherm- en stemopname, stemcreatie en nog veel meer. Je kunt Ezvid gewoon downloaden en installeren door te klikken op de knop screencapture, en dan kun je beginnen met het maken van opnames van je desktop, browser, of gameplay. Ezvid is perfect voor het maken van tutorials, waarmee je iemand via internet kunt leren hoe hij iets moet doen, of om te pronken met je website of game, en Ezvid is de perfecte tool voor Machinimavideo's en allerhande screencasts en tutorials. Ezvid neemt je video automatisch op en geeft die weer op 1280 x 720 HD, geoptimaliseerd voor een scherpe weergave op YouTube. Ezvid is vooral populair onder gamers, die het gebruiken om screenrecording en voor screencapture als een alternatief voor ingewikkelde en dure software als fraps, bandicam, e.m. free game capture, camtasia, snagit, camstudio, fastone, xfire, gamecam, dxtory, bbflashback, jing, capturefox en bsr screen recorder. Als snelle en moderne film- en videomaker, is Ezvid ook een alternatief voor betaalde software voor videobewerking en diashows van bedrijven als wondershare, photodex, magisto, animoto, roxio, adobe, camtasia, magix, en arcsoft, avs, en cyberlink. Ezvid is ook een gratis videobewerker, software die gebruikt kan worden om diashows en fotovideo's te maken van JPG, PNG, GIF, en andere stilstaande beelden, en het kan alle mainstream videoformats importeren waaronder AVI, WMV, en MOV. Ezvid videomaker is perfect voor computerprojecten en -activiteiten op school, en is gratis en snel te downloaden, en biedt een alternatief voor dure software als imovie, final cut pro, en beperkte web-based oplossingen als one true media, xtranormal, wevideo, en stupeflix.
Screen Recording
Speech Synthesis Speech Synthesis
Ezvid is the world's most easy screen recorder and screen capture program for Windows. Just click the "screen capture" button, and you instantly being recording your computer screen.
Speech Synthesis
Speech Synthesis Speech Synthesis
Ezvid makes amazing computer narration for your video. Make a text slide, click the "synthesize speech" button, and Ezvid instantly creates computer speech for your video
Fast YouTube Upload
Speech Synthesis Speech Synthesis
Ezvid is perfect for getting your videos on YouTube quickly. Ezvid automatically creates videos in 1280 x 720 resolution, optimized for crystal clear display on YouTube.