Gratis Videomaker voor YouTube

Free Download Now version 0.9.8.2 Ezvid recommends the awesome Nation browser add-on, which is an optional part of your installation. Learn More
movie maker

Screenshots

Screenrecorder, Diashowmaker, en Videobewerking!

Ezvid is de beste gratis videomaker, screenrecorder en diashowmaker voor Windows, met de functies videobewerking, screencasting en screencapture. Je kunt meteen opnames maken van je scherm, desktop, browser, gamevideo’s maken en vrijwel alles op je computer opnemen. Er is geen registratie, geen abonnement en geen aanmelding nodig. Ezvid werkt goed op tal van Windowsplatforms, waaronder Vista, XP, Windows 7 en Windows 8.

Ezvid heeft geavanceerde besturingsmogelijkheden als facecam/webcam, simultane scherm- en stemopname, stemcreatie en nog veel meer. Je kunt Ezvid gewoon downloaden en installeren door te klikken op de knop screencapture, en dan kun je beginnen met het maken van opnames van je desktop, browser, of gameplay. Ezvid is perfect voor het maken van tutorials, waarmee je iemand via internet kunt leren hoe hij iets moet doen, of om te pronken met je website of game, en Ezvid is de perfecte tool voor Machinimavideo’s en allerhande screencasts en tutorials. Ezvid neemt je video automatisch op en geeft die weer op 1280 x 720 HD, geoptimaliseerd voor een scherpe weergave op YouTube.

Ezvid is vooral populair onder gamers, die het gebruiken om screenrecording en voor screencapture als een alternatief voor ingewikkelde en dure software als fraps, bandicam, e.m. free game capture, camtasia, snagit, camstudio, fastone, xfire, gamecam, dxtory, bbflashback, jing, capturefox en bsr screen recorder. Als snelle en moderne film- en videomaker, is Ezvid ook een alternatief voor betaalde software voor videobewerking en diashows van bedrijven als wondershare, photodex, magisto, animoto, roxio, adobe, camtasia, magix, en arcsoft, avs, en cyberlink.

Ezvid is ook een gratis videobewerker, software die gebruikt kan worden om diashows en fotovideo’s te maken van JPG, PNG, GIF, en andere stilstaande beelden, en het kan alle mainstream videoformats importeren waaronder AVI, WMV, en MOV. Ezvid videomaker is perfect voor computerprojecten en -activiteiten op school, en is gratis en snel te downloaden, en biedt een alternatief voor dure software als imovie, final cut pro, en beperkte web-based oplossingen als one true media, xtranormal, wevideo, en stupeflix.

Screenrecording
Speech Synthesis Speech Synthesis
Ezvid is de makkelijkste screenrecorder en screencaptureprogramma voor Windows ter wereld. Klik gewoon op de knop “screencapture”, en je begint meteen met het opnemen van je computerscherm.
Spraaksynthese
Speech Synthesis Speech Synthesis
Ezvid maakt verbazingwekkende gesproken commentaren bij je video. Maak een tekstdia, klik op de knop “spraaksynthese”, en Ezvid creëert meteen gesproken tekst voor je video.
SnelleYouTube Upload
Speech Synthesis Speech Synthesis
Ezvid is perfect om je video's snel op YouTube te krijgen. Ezvid creëert automatisch video's in 1280 x 720 resolutie, geoptimaliseerd voor kristalheldere weergave op YouTube.
Check out these videos created with ezvid

thank you for downloading

if your download does not begin automatically, please click here
Your ezvid installer is here